MeGoTravel

skapa din egen drömresa – det handlar om ditt liv

skapa din egen drömresa – det handlar om ditt liv

skapa din egen drömresa – det handlar om ditt livskapa din egen drömresa – det handlar om ditt liv

Alexander Rudenstam, cert. Osho-terapeut

image7

Personlig utveckling och/eller terapi

Vill du bli bättre på att kommunicera?   

Vill du ta större plats i ditt liv?   

Vill du känna att du har kommandot och bestämmer, istället för att vara ett offer för beteenden och jobbiga känslor?   

Vill du utveckla någon särskild färdighet?   

Vill du känna dig modigare?   

Vill du lära dig att acceptera dig själv?   

Vill du få mer kontakt med ditt sexliv?  

Vill du njuta mer?  

Vill du uppnå ett konkret mål?  

Vill du känna att du lever som 100% du?  


Då kan möten med mig vara en väg för dig – där jag fungerar som en coach, terapeut och/eller samtalspartner.  Min övertygelse är att alla människor har svaren inom sig.
Ibland är det svårt att hitta fram till svaren och då kan du behöva någon annan som hjälper till.
Du kan se på sessionerna som ett arbetsmöte med din egen utveckling i fokus.
 

När jag ställer konkreta frågor får du möjlighet att reflektera över varför du är där du är. Jag hjälper dig med att se andra perspektiv och med att sätta konkreta mål. I samtalet kommer du att kunna hitta tillbaka till din egen inre kraft. Fokus på kan vara något rent allmänt eller något väldigt specifikt. Vad som är intressant just nu vet du själv. Tänk på att det kan förändras med tiden.
 

I mina sessioner är grunden samtalet, men där kan också förekomma olika slags övningar samt meditation beroende på dina behov och utmaningar. Dessutom har jag med mig mina egna livserfarenheter, möten, utbildningar, metoder, kunskap, nyfikenhet – och framförallt viljan att du ska känna att du växer i din tillvaro. 

Röster från de som gått i terapi hos mig ...

”Kriser uppstår vid olika tillfällen i livet. Jag har haft tre omgångar med samtalsterapi mellan 30- och 52-års ålder, tre olika terapeuter som jag hade förtroende för och tyckte om. Men när jag kom till Alexander och efter vårt första samtal kände jag direkt att han kom åt saker som gjorde att jag kunde se själv vem jag är och varför jag hanterar vissa saker på det sätt jag gör. Naturligtvis har jag jobbat med mig själv under åren, men jag har fått så fin hjälp av Alexander. Vi har också jobbat med regressionsövningar som hjälpte mig mycket. Det är helt otroligt vad vi tar med oss från barnsben och sen glömmer varifrån våra olika mönster och idéer kommer ifrån”   Christina 56 år


”Primal-processen  med dig har varit en spännande men också tidvis tuff resa i min  barndom. Under resan har det visat sig att det lilla barnet i mig inte  uppfattat barndomen lika idyllisk som mitt vuxna jag velat påskina. Utan  att döma, har den gett mig förståelse för varför det lilla barnet  reagerar och tar över i många situationer där det känner sig hotat, och  hur detta hämmar mig. I stället för att agera som mitt vuxna jag vill,  sker det enligt det lilla barnets önskemål. 

Processen har gett  mig verktyg för att identifiera och hantera dessa situationer. När vi  var 2/3 in i processen kom för mig ett viktigt genombrott, när jag  verkligen började känna när det lilla barnet var på väg att ta över och  kunde då krama om det lilla barnet så det inte behövde ta över  situationen. Nu fortsätter en tid med egen träning ute i livet, för att  lära mig mer om det lilla barnets automatreaktioner och att kanske lära  mig känna när de kommer ännu tidigare än idag.”   Lars Borgudd 55 år